Κατάλογος Επιχειρήσεων

Όλες οι Επιχειρήσεις
σε: Όλη την Ελλάδα

Κατηγορίες

 

 

 • FAST LINE - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΡΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΛΕΞΑΚΗΣ

  Η εταιρεία Fast Line αναλαμβάνει πάσης φύσεως μεταφορές για Κρήτη και Ρόδο με εγγύηση, ασφάλεια, ποιότητα και εμπιστοσύνη.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  199115
  Στείλτε e-mail
  ΠΟΛΥΚΡΑΤΟΥΣ 33 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104825054
  6936897066
 • FASTGAS - ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΠΩΛΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Στην fastgas.gr δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο και τη διανομή φιαλών υγραερίου, λιανική πώληση, τόσο σε ιδιώτες καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες Μπήκαμε στο χώρο των υγραερίων με στόχο την διατήρηση του καλού ονόματός μας στην αγορά και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Πλεονέκτημα μας ο επαγγελματισμός και η πολυετή εμπειρία μας. Για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα του υγραερίου. Βασική επιδίωξη της fast Gas, είναι η συνεχής βελτίωση της απόδοσής μας στον τομέα της Υγείας και της Ασφάλειας. Η φύση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας που είναι η διακίνηση, αποθήκευση και εμπορία υγροποιημένου αερίου (LPG) καθιστούν την Υγεία και την Ασφάλεια θέμα εξαιρετικής σημασίας, για το οποίο υπάρχει απόλυτη και διαχρονική δέσμευση από όλο το προσωπικό μας σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς μας. Η fast Gas, έχοντας ως μόνιμο στόχο τα «Μηδέν Ατυχήματα» καθώς και την δημιουργία των βέλτιστων συνθηκών υγιεινής σους εργασιακούς χώρους, διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας πιστοποιημένο σύμφωνα με το OHSAS 18001:2007 για όλες τις εγκαταστάσεις της. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ισχύει για τις διαδικασίες παραλαβής, αποθήκευσης, διακίνησης, εμφιάλωσης υγραερίου και παραγωγής φιαλιδίων υγραερίου. O σεβασμός και η μέριμνα για το περιβάλλον αποτελεί βασική αρχή της fast Gas από την ημέρα της ίδρυσής της. Εφαρμόζοντας τις βέλτιστες διαθέσιμες τεχνικές και ακολουθώντας συστηματικά τις περιβαλλοντικές τεχνολογίες του κλάδου μας, καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της δραστηριότητάς μας στο περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, η fast Gas, ανέπτυξε Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για όλες τις εγκαταστάσεις της, πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 14001:2004, το οποίο επιτρέπει την υλοποίηση του στόχου της ελαχιστοποίησης της περιβαλλοντικής ρύπανσης από την δραστηριότητα της εταιρείας μας. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ισχύει για τις διαδικασίες παραλαβής, αποθήκευσης, διακίνησης, εμφιάλωσης υγραερίου και παραγωγής φιαλιδίων υγραερίου.

  Κατηγορία: ΑΕΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ - ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

  ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ 37-39 - Αμπελόκηποι
  2110114000
  wind: 6909050000, cosmote: 6973180560, vodafone: 6955455132
 • FEEL STROM - ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΝΙΚΑΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ - ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ - ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

  Η εταιρία Feel Strom απο το 2007 μοναδικός σκοπός της είναι να διαθέσει στη αγορά ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα μεγάλης αντοχής. Κατασκευασμένα απο φυσικές και υγιεινές πρώτες ύλες (γιούτα, βαμβάκι, κοκοφοίνικας, latex κ.α.) χρησιμοποιώντας υφάσματα υψηλής ποιότητας και αντοχής βαμβακερά ζακάρ και υφάσματα εμποτισμένα με aloe vera. Ολα τα στρώματα διαθέτουν φερμουάρ για την επιβεβαίωση ποιότητας των υλικών και γραπτή εγγύηση.Γνωρίζοντας οτι ο ύπνος καταλαμβάνει το 1/3 της ζωής μας, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εναν άνετο ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο.

  Κατηγορία: ΣΤΡΩΜΑΤΑ – ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

  ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 309 - ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 314 - Νίκαια
  2104257463
 • FETA DIMITRIOU - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΡΙΟΥ - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ

  Ο Κώστας και ο Γιάννης Δημητρίου αδέρφια κτηνοτροφικής οικογένειας απο ένα μικρό ακριτικό χωριό της Φλώρινας , τη Μαρίνα , αποφάσισαν το 1995 να μετατρέψουν την καθημερινή οικογενειακή παράδοση της μητέρας να μεταποιεί το γάλα της κτηνοτροφικής μονάδας , σε επιχείρηση.  Στο χωριό υπήρχε το παραδοσιακό συνεταιριστικό τυροκομείο του χωριού. Ένα πετρωχτιστο κτήριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής . Άρχισε δειλά δειλά το ΄95 η αναπαλαίωση της κεντρικής αίθουσας τυροκόμησης όπου ήρθαν τα πρώτα μηχανήματα για να επεξεργάζονται μόνο το δικό τους αιγοπρόβειο γάλα και να παράξουν φέτα.   Η ζήτηση για τη φέτα της οικογένειας Δημητρίου άρχισε να αυξάνεται και έτσι το `97 τα αδέρφια Δημητρίου αποφασίζουν να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση του παραδοσιακού τυροκομείου με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μέσω του προγράμματος LEADER II , όπου πλέον η δυναμικότητα της μονάδας αυξήθηκε σε 2 τόνους επεξεργασία γάλακτος. Η ανάπτυξη της επιχείρησης συνεχίζεται και άρχισαν οι συνεργασίες με άλλους κτηνοτρόφους της περιοχής για να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση. Συμμετέχοντας παράλληλα και η νέα γενιά.  Τα προβλήματα στα επόμενα χρόνια ήταν αρκετά που έπρεπε να αντιμετωπιστούν και η ηλικία των μελών της πολύ μικρή χωρίς αρκετή πείρα , παρά μόνο μεράκι και όρεξη για δημιουργία . Παράλληλα με την καθημερινή δουλειά του τυροκομείου η νέα γενιά της επιχείρησης διάλεξε να εμπλουτίσει τις γνώσεις της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τον Ανδρέα να σπουδάσει στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας , αναλαμβάνοντας το τμήμα του πρωτογενή τομέα , της πρώτης ύλης και της παραγωγής.  Ακολουθώντας ο Σωκράτης στις οικονομικές επιστήμες ασχολούμενος με τις πωλήσεις. Ο συνδυασμός σπουδών και δουλειάς ήταν δύσκολος και επίπονος όμως η στήριξη της οικογένειας ήταν σημαντική, το παράδειγμα ακολουθήθηκε και από τα νεότερα μέλη της οικογένειας , Έλενα και Αλέξανδρο.    Το 2005 εγκαινιάσθηκε το κατάστημα λιανικής της επιχείρησης στο κέντρο της Φλώρινας όπου πρόσφερε τα προϊόντα της απευθείας στο καταναλωτικό κοινό δημιουργώντας αμεσότερο κανάλι επικοινωνίας με αυτούς. Οι συμμετοχές σε εκθέσεις ήταν τακτικές σε κλαδικές και περιφερειακές όπως τη DETROP και ΔΕΘ , παρακολουθώντας παράλληλα τις διεθνείς ANUGA , SIAL και άλλες προετοιμάζοντας την επιχείρηση για ξένες αγορές υιοθετώντας τεχνογνωσία και σχεδιάζοντας καινοτόμα προϊόντα.   Η εκπαίδευση σε ανθρώπινο κεφάλαιο συνεχίζει με τον Ανδρέα να ολοκληρώνει την εκπαίδευση του στην τυροκομική σχολή Ιωαννίνων και την έναρξη του κύκλου τεχνολογίας τροφίμων από τον Αλέξανδρο στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης αριστεύοντας σε αυτή. Ακολουθώντας η Έλενα στη Σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης αναπτύσσοντας την εταιρική ταυτότητα και το δίκτυο λιανικής της επιχείρησης.  Η εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε ομαδικό κλίμα και σε συνδυασμό με τις γνώσεις αρχίζουν να δημιουργούν νέα προϊόντα μεγαλώνοντας το καλάθι της επιχείρησης με γαλακτοκομικά προϊόντα και σκληρά τυριά.  

  Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 21 - Φλώρινας
  2385041101
  6937207585, 6937207625
 • FILIPPOS RENT A CAR - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Ενοικιάσεις υπερπολυτελών αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη.

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 96 - Θεσσαλονίκη
  2317735550
  6947213277
 • FILOXENIA - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΛΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ - APARTMENTS TILOS - ACCOMODATION - VACATION - HOLIDAYS

  Στην Τήλο ένα από τα πιο γραφικά νησάκια των Δωδεκανήσων μόλις 1250μ από το μεγάλο χωριό μέσα σε ένα καταπράσινο περιβόλι θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα studios της κυρίας Στέλλας Λογοθέτη. Πρόκειται για 3 διαμερίσματα 48τμ που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 - 4 άτομα. Στο περιβόλι που αγκαλιάζει τα διαμερίσματα είναι γεμάτο από εσπεριδοειδή δέντρα και ένα λαχανόκηπο γεμάτο λαχανικά που καλλιεργούμε μόνοι μας. Όλα τα διαμερίσματα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με οικιακά σκεύη, κουζίνα, ψυγείο, TV, μπάνιο, air contition, ενώ διαθέτουν σαλόνι και υπνοδωμάτιο. Στο χώρο του πανέμορφου κήπου μας λειτουργεί παραδοσιακή ταβέρνα με νησιώτικες ντόπιες λιχουδιές όλες μαγειρεμένες με τα λαχανικά του κήπου μας και με αγνά και ντόπια υλικά. Η μεγαλύτερη παραλία του νησιού (Έριστος) απέχει μόνο 1200μ θα κολυμπήσετε στα καθαρά και καταγάλανα νερά της. Μπροστά στο κτήμα υπάρχει στάση λεωφορείου για την εύκολη μετακίνησή σας στο κέντρο του νησιού, και άνετος χώρος parking. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο νησί μας για τις καλοκαιρινές διακοπές σας και να σας περιποιηθούμε στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα "Filoxenia"! Οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς χρέωση. Περίοδος λειτουργίας:Ιούνιος-Οκτώβριος

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΜΠΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, ΤΗΛΟΣ - Τήλος
  2246044347
  (0030)6946798681
 • FINEZZATO ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ–ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ–ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ–ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ

  1. Στεγνό και υγρό καθάρισμα ρούχων και ειδών σπιτιού. 2. Ραπτική, επιδιορδώσεις, μεταποιήσεις όλων των  ρούχων και των ειδών σπιτιού. 3. Βαφές ρούχων και ειδών σπιτιού αν τα υφάσματα το επιτρέπουν. 4.. Καθαρισμός, επιδιορθώσεις - μεταποιήσεις  και βαφές δερμάτινων.  5. Καθάρισμα και φύλαξη χαλιών, μοκετών κ.λ.π. 6..Ράψιμο και επιδιορθώσεις κουρτινών όλων των ειδών. 7. Καλύμματα - Μαξιλάρια σαλονιών - ειδών κήπου και ειδικές κατασκευές. 8. Αναλαμβάνουμε την μπουγάδα σας με ή χωρίς σιδέρωμα, καθώς και μόνο το σίδερο της μπουγάδας σας με έλεγχο για τυχόν επιδιορθώσεις. 9.Αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε να ανακαινίσετε την γκαρνταρόμπα σας αξιοποιώντας τα ακριβά ρούχα σας που για κάποιο λόγο δεν φοράτε πιά αλλά δεν μπορούν να αντικατασταθούν σε αυτή την ποιότητα. Οι περιοχές που μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Δήμο Σαρωνικού είναι: Λαγονήσι, Καλύβια, Κουβαράς, Γαλάζια Ακτή, Σαρωνίδα, Μαύρο Λιθάρι, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια και Θυμάρι. Και από τον Δήμο Κορωπίου τα παραλιακά μέρη του : Αλθέα, Αγία Μαρίνα, Άγιος Δημήτριος.

  Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ – ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΟΛΥΜΠΟΥ 5 - Λαγονήσι
  2291022222
 • Finger Foot nail bar - ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΕΙΜΑΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

  Η make up artist Ντόρα Χειμαριού μετά από πολυετή ενασχόλησή της με τη μόδα και τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις, δημιούργησε έναν όμορφο και ζεστό χώρο στο Παλαιό Φάληρο με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες περιποίησης άκρων και επαγγελματικού μακιγιάζ.   Το Finger Foot Nail Bar είναι το νέο beauty spot των Νοτίων Προαστίων. Ένας ζεστός χώρος που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να νιώσετε σαν πραγματική σταρ.    Στο χώρο της μπορείτε να απολαύσετε μανικιούρ πεντικιούρ spa μανικιούρ - πεντικιούρ, τεχνητά νύχια και επαγγελματικό μακιγιάζ.   Διαδικασία Μανικιούρ   καθορισμός σχήματος αφαίρεση επονυχίων απολέπιση και ενυδάτωση άκρων Στο απλό μανικιούρ χρησιμοποιούνται προϊόντα ESSIE και το ημιμόνιμο μανικιούρ γίνεται με προϊόντα SHELLAC. Υποκατάστημα Παλαιού Φαλήρου: Ίριδος 1 και Αγίου Αλεξανδρου. 

  Κατηγορία: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ – ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΙΡΙΔΟΣ 1 ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - Παλαιό Φάληρο
  2130301464
  6946377796
 • FISH SPA - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ - ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - ΠΗΛΙΝΓΚ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΦΙΣΚΑΡΔΟ

  Περιποίηση άκρων, μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, πήλινγκ χεριών, ποδιών, Κεφαλονιά.

  Κατηγορία: SPA

  ΦΙΣΚΑΡΔΟ - Κεφαλονιά
  2674023809
 • FITNESS AND NUTRITION - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  H FITNESS & NUTRITION ιδρύθηκε το 2005. Συνεχώς εξελισσόμενη, η Fitness & Nutrition απέδειξε σε όλους ότι είναι ένα κατάστημα με προιόντα υψηλής ποιότητας και βιολογικής αξίας που αρμόζουν στις απαιτήσεις του κάθε απαιτητικού αθλητή. Στόχος μας είναι ο σωστός συνδιασμός της 'ασκησης με την σωστή διατροφή έτσι ώστε να επιτύχετε τον στόχο σας δίχως απώλεια μυικής μάζας. Σας προσφέρουμε,σε ανταγωνιστικές τιμές μεγάλη ποικιλία συμπληρωμάτων διατροφής,Όργάνων γυμναστικής και ότι έχει ανάγκη ο κάθε αθλούμενος. Να είστε σίγουροι ότι όποιο προιόν και αν αγοράσετε, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Φανταστείτε τον εαυτό σας με σωστή διατροφή, γεμάτο ευεξία και υγεία. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; - Όργανα γυμναστικής - Είδη ρουχισμού - Συμπληρώματα διατροφής - Προγράμματα διατροφής - Προγράμματα προπόνησης - Λιπομέτρηση - Αθλιατρικά είδη - Ζυγαριές βάρους και τροφίμων - Ηλεκτροδιεγερτές

  Κατηγορία: ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  9537
  Στείλτε e-mail
  ΓΡΥΠΑΡΗ 62-64 ΚΑΙ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ - Καλλιθέα
  2109580889
  6946257882, 6934626136
 • FITNESSOLOGY - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΝΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

  Αλλάξτε τη διάθεση σας, τη ζωή σας με τα τόσα προγράμματα φτιαγμένα για σας, ανεξάρτητα την ηλικία σας και την όρεξη σας. Ένα μέρος που θα σας εξασφαλίσει την υγεία και την ομορφιά, στο σώμα και στο πνεύμα. Ατομικά και ομαδικά προγράμματα.

  Κατηγορία: SPA

  14704
  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΒΙΛΗ - Ρόδος
  2241060755
  6936744310
 • FLISVOS APARTMENTS - ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΑΤΜΟΣ

  Διαμερίσματα - Επιπλωμένα δωμάτια Τα Διαμερίσματα Flisvos είναι κτισμένα στον Γροικό, με θέα ένα από τα ωραιότερα τοπία της Πάτμου, τον κόλπο Γροικού Πέτρας και απέχουν μόλις 70 μ., από οργανωμένη παραλία με θαλάσσια σπορ και εστιατόρια και 150μ. από τη στάση του λεωφορείου. Τα Διαμερίσματα Flisvos είναι πλήρως εξοπλισμένα, με κουζίνα, air condition και άνετους χώρους στους οποίους μπορούν να φιλοξενηθούν έως τρία άτομα. Τα Διαμερίσματα Flisvos διαθέτουν δικό τους πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Όλα διαθέτουν και ασύρματο γρήγορο internet.

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΟΙΚΟΣ - Πάτμος
  +302247032190
  +30 6973897122
 • FLOORLAND.GR - LAMINATE ΔΑΠΕΔΑ ΚΟΛΩΝΟΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΟΛΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΑΠΕΔΩΝ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

  Εμπόριο και τοποθέτηση δαπέδων, Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Δάπεδα ειδικών απαιτήσεων, Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Δάπεδα ενεργειακής κλάσης, Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Πόρτες ασφαλείας, Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Μεσόπορτες, Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Παρκέτα Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική WPC DECK Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική PVC Δάπεδα Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Εσωτερικές  πόρτες Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Οικολογικά δάπεδα  Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Ενεργειακά δάπεδα Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Δάπεδα ξύλινα Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Τοποθέτηση ξύλινων και Laminate δαπέδων Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Τρίψιμο γυάλισμα πατωμάτων Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Μασίφ ξυλινα δάπεδα Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Επένδυση σκάλας τοίχου Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Πατώματα Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Ειδικές ξυλοκατασκευές Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Κόλλες βερνίκια καθαριστικά πατωμάτων Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Ντουλαπες Κολωνός,Πειραιάς,Περιστέρι,Ηλιούπολη,Γλυφάδα,Νέα φιλαδέλφια,Χαλάνδρι,Αθήνα,Αττική Στην FLOORLAND από το 1998 μέχρι και σήμερα, ασχολούμαστε αποκλειστικά με το πιο υπέροχο υλικό που δημιούργησε η φύση μας, το ξύλο. Απο οικογενειακή επιχείρηση που κρατάει από το 1965 ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ Π. ΚΡΙΑΡΑΣ κατασκευάζουμε ότι ακριβώς μας ζητήσει ο πελάτης και πάντα χειροποίητα. Έπειτα από σεμινάρια και εκπαίδευση από ειδήμονες, έχουμε προσθέσει και κάθε είδους ξύλινο και πολυστρωματικο δάπεδο. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο προμήθειας, κατασκευής, τοποθετήσης σε δάπεδα ξύλινα, προγυαλισμένα, laminate, wpc deck, pvc, σε ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, εσωτερικές πορτες, πόρτες ασφαλείας και όλα τα παρελκόμενα τους. Δεν έχετε πάρα να μας επισκεφθείτε ή να μας καλέσετε στον χώρο σας για δωρεάν μελέτη και δειγματισμό. 

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΡΚΕΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΤΡΑΣ 29 - Κολωνός
  2167005693
  6932555705
 • FLORA STUDIOS APARTMENTS - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΙΚΙΝΟΣ - ΦΛΩΡΑ ΜΑΡΑΚΗ

  Οι διακοπές σας αρχίζουν από τη στιγμή που θα φτάσετε στο “ΦΛΩΡΑ" το οποίο βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία την Αλοπρόνοια, 450 μ. από την παραλία με θέα προς τη θάλασσα. Το Φλώρα διαθέτει ευρύχωρα Studios και Διαμερίσματα εξοπλισμένα με κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο, tv, κλιματισμό, σεσουάρ, σίδερο, μπαλκόνι με μοναδική θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο μας διαθέτει ακόμα καταπράσινο κήπο για στιγμές χαλάρωσης και παρκινγκ. Επιπλέον Πληροφορίες: Τρεις φορές την εβδομάδα αλλαγή κλινοσκεπασμάτων, καθημερινά αλλαγή πετσετών, στρώσιμο κρεβατιών και καθαρισμός δωματίου.

  Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

  ΑΛΟΠΡΟΝΟΙΑ - Σίκινος
  2286051214
  6972229261
 • FLOROIL - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Flor Oil, με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης,  δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων. Με έτος ίδρυσης το 1963, η εταιρεία σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα μας, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες.   Ειδικότερα, η Flor Oil παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λιπαντικών προϊόντων, όπως λιπαντικά οχημάτων, καθώς και ειδικών προϊόντων. Επίσης, ειδικεύεται στα λιπαντικά βιομηχανίας, προμηθεύοντας την αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η άριστη προστασία των μηχανημάτων σας. Μέσα από συνεχή έρευνα και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων που σας προσφέρουμε.   Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας οδήγησαν στην ευρεία αποδοχή τους από τους καταναλωτές. Η μεταφορά της εταιρείας μας, το 2002, στο βιομηχανικό κόμβο της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην ταχύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς μας, που πλέον ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας. Λιπαντικά και ορυκτέλαια άριστης ποιότητας, για οχήματα και βιομηχανίες, από την εταιρεία Flor Oil.  

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 35 ΚΑΙ ΜΥΛΩΝ - ΕΥΚΑΡΠΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310684070
  6944873318
 • FLOWER DESIGN - ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ - ΔΕΝΔΡΥΛΙΑ ΣΠΟΡΟΙ - ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Φυτώρια, αγροτικά προϊόντα στη Νέα Πέραμο. Λουλούδια, δενδρύλια, σπόροι, γλάστρες, λιπάσματα και λοιπά αγροτικά προϊόντα, σε μοναδικές τιμές

  Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Στείλτε e-mail
  37ο χλμ ΠΕΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 395 - Νέα Πέραμος
  2296301565
  6978548202 (ΜΑΝΩΛΗΣ)
 • FLOWER MARKET ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Ν. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΒΑΠΤΙΣΗΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  Το flower market Ιωαννίδης είναι ένα σύγχρονο κατάστημα λουλουδιών που λειτουργεί στο Χαλάνδρι. Εδώ θα βρείτε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου , πολλά απ΄τα οποία είναι παραγωγής μας. Λουλούδια για το βάζο σας αλλά και για να προσφέρεται στους αγαπημένους σας! Χώματα ,compost ,λιπάσματα,οργανικά φυτοφάρμακα αλλά και γλάστρες . Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διαθεσή σας να σας συμβουλεύσει για την περιποιήση των φυτών σας. Ο γεωπόνος μας μπορεί να αναλάβει την συντήρηση και διαμόρφωση του κήπου σας ή της βεράντας σας. Τέλος , αναλαμβάνουμε τον στολισμό του γάμου και της βάφτισης σε πολύ προσιτές τιμές! Με εκτίμηση Λίνα Ιωαννίδου

  Κατηγορία: ΑΝΘΗ – ΦΥΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 95 Α - Χαλάνδρι
  2106813960
  6932225783
 • FOOTBALL CLUB 55 - ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙ

  Έναρξη Χειμερινών Πρωταθλημάτων 2014-2015: Έπαθλο Νικήτριας Ομάδας 1000Ε Μετρητά.   Έναρξη Ακαδημιών   Το δημοφιλέστερο άθλημα στην Ευρώπη ,το ποδόσφαιρο,βρίσκει το "δικό" του γήπεδο,σε εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας στο Μαρούσι,μέσα από το Football Club 5x5! Δύο γήπεδα 5χ5, σύγχρονες εγκαταστάσεις κι αν χρειαστεί ακόμα και ο διαιτητής περιμένουν εκείνους που παίζουν, αλλά και για εκείνους που απλώς διασκεδάζουν.Ευρύχωρη καφετέρια! Άνετο parking επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο club. Σύγχρονα αποδυτήρια παρέχουν κάθε άνεση σε μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές. Τμήματα ακαδημιών λειτουργούν υπό τις οδηγίες του Γεώργιου Πεππέ. Οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας κι εξερευνούν τα μυστικά του αθλήματος σε συνδυασμό με τη ψυχαγωγία και την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Οι εγκαταστάσεις μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες σε ένα φιλικό περιβάλλον,με δύο γήπεδα (5x5) υψηλών προδιαγραφών από συνθετικό χλοοτάπητα ένατης γενιάς,εισαγωγή από Αγγλία,τοποθετημένο ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ του 2012,εγκεκριμένο από την UEFA,με πλούσιο φωτισμό για τους βραδινούς αγώνες σας.  Ένας χώρος που δημιουργήθηκε εδώ και έντεκα χρόνια και αποτελεί μια καλή ιδέα για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.Μπορείτε να παίξετε ποδόσφαιρο,είτε σε ένα από τα τουρνουά που διοργανώνονται από εμάς είτε με τους φίλους σας σε φιλικά παιχνίδια. Στον χώρο μας λειτουργεί cafe στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας παρακολουθώντας τα παιχνίδια καθώς έχετε πλήρη οπτική επαφή και με τα δύο γήπεδα. Στο υπαίθριο πάρκινγκ μέσα στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο σας για να απολαύσετε με ασφάλεια και σιγουριά αυτά που σας προσφέρουμε. ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!  

  Κατηγορία: ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 12 - Μαρούσι
  2106109213
 • FOPEGUNITE - ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ. ΦΩΤΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΧΥΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ - ΣΙΔΗΡΟΥ

  Η εταιρεία FOPEGUNITE δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομών και συγκεκριμένα στην δημιουργία σκυρόδεματος υψηλής απόδοσης. Υγρό σκυρόδεμα, εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, GUNITE, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές!! Καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

  Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΡΟΔΟΥ 93 - Κατω Πατησια
  2108326377
  6945464673
 • FOREIGN LANGUAGE CENTER - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΡΕΒΗ ΑΛΙΚΗ

  Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της ολοκληρωμένης εκμάθησης της ξένης γλώσσας μέσα από παιδαγωγικές δραστηριότητες, καθώς επίσης και η συνεχής αναβάθμιση και εξειδίκευση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

  Κατηγορία: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 38 - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ - Μεσσηνίας
  2724023006
Σελίδα 34 από 1571